5 redenen waarom je moet kiezen voor een Tempur matras

door Woonfanaat
Tempur matras

De slaapkamer is een belangrijke ruimte in jouw huis. Misschien wel veel belangrijker dan je denkt. Dit is namelijk de ruimte waar jij tot rust moet komen en jouw slaap moet pakken. Een rustgevende inrichting met een fijn bed én een fijn matras zijn daarom een pre. Zijn die eerste twee punten al afgevinkt, maar moet je alleen nog een fijn matras aanschaffen? Dan kun je eens denken aan een matras van Tempur. Hieronder zetten we vijf redenen op een rij waarom ieders lichaam naar een Tempur matras verlangt.

1. Geschikt voor mensen met fysieke problemen

De matrassen van Tempur staan bekend om het traagschuim dat erin is verwerkt. Traagschuim heeft een bijzondere werking dat het zich aan ieders lichaam aanpast. Dit materiaal heeft een drukverlagende werking dat zich aanpast aan de warmte, het vocht en het gewicht. Zo lijkt het zelfs alsof je als een veertje slaapt, oftewel gewichtsloos. Hierdoor zijn de matrassen voor elk lichaam geschikt en zijn de matrassen dus ook erg prettig voor ieder lichaam.

Vooral voor mensen die last hebben van fysieke problemen kan een Tempur-matras de oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan reuma, artrose of rug-, schouder- en nekklachten. Traagschuim zal namelijk de drukpunten van het lichaam verlichten.

2. Maar ook voor mensen zonder klachten

Gelukkig kun je ook als een roosje slapen op een Tempur-matras wanneer je geen last hebt van de bovenstaande klachten. Voor ieder slaper is er wel een matras te vinden die voldoet aan zijn of haar wensen, of je nou een zij- of een rugslaper bent.

Wanneer je veel op je zij slaapt, kan dat ervoor zorgen dat je rug-, schouder- of nekklachten kunt krijgen. Dit komt omdat het volledige gewicht van jouw lichaam leunt op jouw zij terwijl je slaapt. Het traagschuim in de matrassen zal dit verlichten en zal de spieren beter ondersteunen. Als je veel op je rug slaapt, kun je ook baat hebben bij een matras van Tempur. De matrassen bieden veel ondersteuning en zijn stabiel, en dat is waar rugslapers vaak behoefte aan hebben.

3. Veel keuze

Het aanbod in Tempur-matrassen is enorm. Zo bestaan er al twaalf verschillende matrassen verdeeld over zes verschillende lijnen. Al deze matrassen hebben een groot voordeel gemeen: ze zijn allemaal voorzien van traagschuim, waar Tempur immers bekend om staat. De matrassen verschillen onderling in dikte, de type slaper en de hardheid. De beste matrassen en hun voordelen kun je vinden op Slaaponline.nl.

4. Hoge kwaliteit

De matrassen van Tempur staan bekend om hun hoge kwaliteit. Zo vallen de matrassen ook in het segment van de beste matrassen. De matrassen worden gemaakt in een fabriek in Denemarken of Amerika, en het maken van één matras neemt al gauw zo’n zestig uur in beslag. Bovendien volgen er maar liefst 67 verschillende controles waarbij de kwaliteit van het matras nauwkeurig wordt gecheckt. Tempur is zelfs erkend door NASA, het bedrijf dat traagschuim heeft ontwikkeld. Voor iedereen die dus op zoek is naar een matras van hoge kwaliteit, is Tempur een goede optie.

5. Garantie van tien jaar

Bij Tempur weten ze ook dat ze matrassen aanbieden van hoge kwaliteit. Ze geven immers niet voor niets een garantie van tien jaar weg op hun matrassen. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat een matras zeker tien jaar meegaat. Wat wil je nog meer: iedere nacht genieten van een kwalitatief matras dat jou de beste nachtrust bezorgt? En wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent van een matras van Tempur: je krijgt negentig dagen omruilgarantie. Wanneer het matras toch niet goed bevalt kun je zonder problemen op zoek gaan naar een matras dat wél bij je past.

Misschien ook interessant