De voordelen van installatie- schakelmateriaal van JUNG

door Woonfanaat
voordelen JUNG schakelmateriaal

Het van oorsprong Duitse familiebedrijf JUNG ontwikkelt hoogwaardige oplossingen op het gebied van installatie- en schakelmateriaal. Dit wil zeggen dat JUNG de stopcontacten en schakelaars aanbiedt die in- en om jouw huis op de muren zitten. In dit artikel zetten we de voordelen van JUNG schakelmateriaal voor je op een rij.

 1. Divers aanbod

JUNG heeft een buitengewoon breed assortiment aan zowel basis- als afdekelementen. Basiselementen vormen zoals de naam al doet vermoeden de basis van elke schakelmodule, die vervolgens worden afgewerkt met afdekelementen. JUNG biedt diverse schakelaars, wandcontactdozen, dimmers en bewegingsmelders, maar ook complete innovatieve systemen.

 2. Uitstekende kwaliteit

JUNG is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf op het gebied van schakel- en installatiemateriaal. De zogenoemde ‘made in Germany’-producten van Jung worden wereldwijd gewaardeerd als van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit.

3. Tijdloze elegantie

JUNG installatiemateriaal is te verkrijgen in verschillende series, materialen, kleuren en stijlen. De norm is in elk geval een eigentijdse, rechtlijnige, strakke vormgeving die feilloos opgaat in ieder interieur en een tijdloze elegantie uitstraalt. De kleurmogelijkheden verschillen per serie. Van simpel wit tot één van de originele ‘les Couleurs’ van de beroemde architect Le Corbusier. Voor ieder wat wils!

4. Onderling uitwisselbaar

Aangezien JUNG werkt met product- en stijlseries, zijn zowel de bedieningspanelen als frontplaten onderling uitwisselbaar. Dit wil zeggen dat je de toepassing van een of meerdere schakelmodules zeer eenvoudig aan kunt passen.

5. Innovatieve systemen

JUNG biedt bovendien diverse innovatieve systemen aan voor moderne sturing van onder andere verlichting, zonwering, aanwezigheidssimulatie en verwarming. Deze systemen kunnen gekoppeld worden aan je smartphone, waardoor de aansturing eenvoudig en zelfs op afstand kan gebeuren. De mogelijkheden zijn enorm divers doch zeer gebruiksvriendelijk.

6. Weer- en waterbestendig

Als het aankomt op weer- en waterbestendig schakelmateriaal, ben je bij JUNG eveneens aan het juiste adres. Waterdicht schakelmateriaal biedt al jaren voor vele industrieën die vocht en elektriciteit moeten combineren een uitkomst. Maar ook voor alledaagse situaties in uw wasruimte of tuin biedt het weer- en waterbestendige schakelmateriaal een welkome oplossing.

Misschien ook interessant