Dit zijn de beste plekken in huis om je sieraden op te bergen

door Woonfanaat
sieraden opbergen

Wanneer je veel sieraden hebt, dan is het wel verstandig dat je een plek hebt in je huis waar je je sieraden op kunt bergen. De plek moet natuurlijk veilig zijn en de plek moet ook groot genoeg zijn voor al je sieraden. Hieronder kun je precies lezen welke plekken geschikt zijn om je sieraden veilig op te bergen.

Sieradendoos

Wil jij jouw sieradencollectie uitbreiden met een horloge heren, verschillende armbanden en ringen? Dan is een sieradendoos een musthave om je sieraden op te bergen. Je kunt ervoor kiezen om een mooie sieradendoos te kopen, maar het is ook erg leuk om er zelf eentje te maken. Je kunt precies kijken welke kleuren passen bij je interieur zodat je het mooi in je kamer neer kunt zetten. Verder is een sieradendoos ook erg handig, het voorkomt dat je sieraden lelijk worden of in de war raken. Je kunt in een doos namelijk je sieraden op een manier erin leggen waardoor alles mooi en heel blijft. Je wil natuurlijk geen sieraden die de kleur zijn verloren of waarvan de sluiting kapot gaat. Een sieradendoos is dus een ideale oplossing om je sieraden in kwijt te kunnen.

Sieraden ophangen

Wanneer je veel sieraden hebt of je wil een horloge kopen, dan wil je daar natuurlijk zo zuinig mogelijk op zijn. Zo kun je bijvoorbeeld jouw sieraden ophangen aan een mooi bord die je eventueel kunt kopen of die je helemaal zelf in elkaar kunt zetten. Als je het bord zelf maakt kun je precies het bord afstemmen op de inrichting. Het is handig om bijvoorbeeld kettingen op te hangen aan het bord, zo raken ze namelijk niet in de war en kun je heel gemakkelijk je sieraden pakken wanneer je een ketting nodig hebt. Niet alleen kettingen kun je ophangen, ook armbanden en horloges kun je gemakkelijk hangen aan het bord. Zo kun je snel en gemakkelijk je sieraden bij elkaar pakken.

Sieraden verspreiden over het huis

Daarnaast is het belangrijk om niet alle sieraden op één plek te bewaren, vooral als je sieraden van waarde hebt. Allereerst is het dus belangrijk dat je bijvoorbeeld verschillende sieradendoosjes aanschaft en die op verschillende plekken in huis zet. Verder is het belangrijk dat belangrijke sieraden zoals een horloge enorm goed wordt opgeborgen. Je wil natuurlijk niet dat een duur sieraad van je wordt afgenomen. Verschillende plekken waar je goed sieraden kunt verstoppen zijn bijvoorbeeld plekken in huis die niet voor de hand liggen. Jij weet natuurlijk zelf het beste welke plekken dat zijn in jouw huis.

Misschien ook interessant