Review: goedkope droogbloemen via AliExpress

door Woonfanaat
goedkope droogbloemen

Prachtige droogbloemen kom je overal tegen. Ze zijn een absolute woontrend op dit moment. Als je op een willekeurige interieur pagina kijkt zie je ze vaak voorbij komen. Jij wil ze vast ook in huis halen, maar ze zijn meestal zo duur. Daarom nam ik de proef op de som door goedkope droogbloemen te bestellen via AliExpress.

Niet echt duurzaam, lang wachten en afwachten wat je binnen krijgt. Dat was het inderdaad en daarom is het iets waarover ik je meer wil vertellen. Want ik ben stiekem best tevreden met de levering! Sterker nog, niet stiekem maar zo tevreden dat ik je er meer over wil gaan vertellen over hoe jij goedkope droogbloemen via AliExpress kunt bestellen. Want eigenlijk verbaasde de snelle levering mij met slechts twee weken en wat ik binnen kreeg enorm.

De goedkope droogbloemen die ik bestelde (in mijn geval pampasgras) was boven verwachting snel geleverd en ook nog eens van prima kwaliteit. Voor een veel lagere prijs dan dat je ervoor betaald bij tuincentrums en woonwinkels in Nederland.

Goedkoop besteld en bijzonder tevreden

Wat kun je verwachten van kopen via AliExpress? Ik dacht er niet direct over na. Als het aan mij had gelegen was ik op zoek gegaan naar verse droogbloemen of ze bij een tuincentrum in de buurt gekocht. Maar dat zat er helaas niet in. Vandaar ik verder zocht. En ja, daar was precies te vinden wat ik zocht. In de app van AliExpress. Waar ik eigenlijk niet twijfelde maar direct bestelde zonder verwachting. En dat is een levering die boven al mijn verwachtingen was geworden. Want ik ben echt heel tevreden.

Goedkope droogbloemen uit China laten komen

Ik was overigens nog niet helemaal overtuigd. Had ik het echt zo fout gedaan door droogbloemen helemaal uit China te laten komen? Na mijn onderzoek ontdekte ik dat de meeste droogbloemen bij tuincentrums en woonwinkels in Nederland ook gewoon uit China komen. Zie je wel! Natuurlijk heeft mijn voorkeur in Nederlandse winkels kopen, maar dat heb ik ondanks mijn voorkeur niet gedaan (door het enorme prijsverschil).

Natuurlijk begrijp ik waarom het beter is in Nederlandse winkels te kopen. Maar dat heb ik dit keer niet gedaan. En dat maakt mij absoluut niet minder tevreden. Ik ben blij met de goedkope droogbloemen die ik ontvangen heb! Waarbij ik prachtige Pampasgras in huis heb van de lengte en ook de kwaliteit die ik voor ogen had.

Ga jij ook bestellen via AliExpress? Dan is het altijd goed om beoordelingen te lezen. Onthoud dat je goed de reviews van verkopers moet lezen om een miskoop te voorkomen.

Misschien ook interessant