Opblaasbare jacuzzi bij de Aldi (aanbieding)

door Woonfanaat
opblaasbare jacuzzi aldi

Heb je de opblaasbare jacuzzi van de Aldi al voorbij zien komen? Dan moeten we daar een kanttekening maken. Het is namelijk helemaal geen jacuzzi maar een gedegen concurrent. Omdat Jacuzzi een echte merknaam is die je niet zomaar mag gebruiken. Eigenlijk is de whirlpool die jaarlijks bij de Aldi in de aanbieding komt dus eigenlijk een Jacuzzi-concurrent.

Opblaasbaar bubbelbad

Je bent namelijk op zoek naar een jacuzzi. Dan verwacht je niet de concurrent om de hoek en dat is precies wat Aldi met de aanbieding doet. Want wat jij in huis haalt is een concurrent van het merk Intex. Die in Nederland absoluut goed vertegenwoordigd is. En laten we eerlijk zijn, dat merkje op de voorkant maakt toch eigenlijk niet uit. Je betaald er uiteindelijk ook voor!

Wil je een heerlijk verwarmd bubbelbad om te ontspannen. Dan hoef je helemaal niet te kiezen voor een echte jacuzzi. Het opblaasbare model van Intex die jaarlijks bij de Aldi in de aanbieding komt is ook een prima model.

Opblaasbare jacuzzi aanbieding van de Aldi

Wanneer je de Intex bij de Aldi koopt kun je daar met 4 personen inzitten. Genietend van de heerlijke temperatuur en de bubbels. Het bad zelf kan tot wel 40 graden worden. Dat is een heerlijke en vooral vergelijkbare temperatuur als die van Jacuzzi. Hoewel je van het echte merk natuurlijk wel wat meer mag verwachten.

De totale inhoud van de Aldi Jacuzzi concurrent is bijna 800 liter. Je moet er dus echt wel een plekje voor in de tuin hebben, maar dat komt vast wel goed. Wellicht onder de veranda of overkapping, wat zorgt voor een langere levensduur.

Is de jacuzzi van Aldi een aanrader?

Over de conclusie kunnen we kort zijn. Voor het geld dat je betaald heb je absoluut een voordelige Intex met alle functies die je wensen kan. Je betaald niet teveel en bij goed onderhoud kun je er zeker lang plezier van hebben.

Misschien ook interessant