Visgraat PVC vloer in groot formaat is de trend

door Woonfanaat
Visgraat pvc in groot formaat is de trend

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer is de visgraat PVC vloer een goede keuze. Het is helemaal van deze tijd en geeft elke woonruimte een elegante uitstraling. Waarbij het net als echt hout of de bekendere laminaatvloer lijkt. Je bent gegarandeerd van de stevigheid en je geniet van alle bijkomende voordelen die het heeft. Kies je voor PVC? Dan is het ook nog eens een stuk gemakkelijker te plaatsen dan je denkt. In veel opzichten een verstandige en moderne keuze dus.

Door de enorme keuze die je hebt bij visgraat pvc vloeren is er voor iedere kamer en al je wensen een keuze te maken. Waarbij je dus allerminst beperkt bent. Van prachtig zakelijk tot warme kleuren of juist klassiek.

Een prachtig duurzame vloer

Met een PVC vloer kies je voor een absoluut duurzame vloer. Dit komt niet alleen door het gekozen materiaal. Ook de levensduur van een dergelijke vloer is ongekend. Je hebt er vele jaren plezier van. Dat maakt het materiaal PVC echt een aanrader. Het is daarbij ook nog eens recyclebaar. Een goede keuze voor de bewuste consument dus.
Waar voor houten en laminaatvloeren bomenkap nodig is hoeft dit bij PVC niet. Omdat bij de PVC vloeren een ecologische weekmaker wordt gebruikt is deze in veel opzichten dus een goede en verantwoorde keuze!

Weinig onderhoud en oersterk

Waar je bij een houten of laminaatvloer de nodige onderhoud hebt is dit bij de keuze voor het milieuvriendelijke PVC materiaal niet het geval. Wanneer deze vloer eenmaal gelegd is heb je er op het schoonmaken na geen onderhoud meer aan. Het materiaal is daarbij oersterk en bestendig tegen intensief gebruik. Het is hierdoor dus prima geschikt voor woonkamers tot aan slaapkamers of op een kantoor.

De trend van dit moment

De visgraat vloeren van PVC zijn ongekend populair. En niet alleen door het materiaal maar vooral door de uitstraling wanneer het eenmaal ligt. Waar je de keuze voor kleuren helemaal zelf in de hand hebt. Je kunt elke kamer met dit motief dan ook een echte upgrade geven die iedereen zijn mond laat openvallen. Want het resultaat is werkelijk verbluffend.

Keuze uit veel kleursoorten

Je bent allerminst beperkt tot een keuze. Er zijn vele honderden soorten kleuren die elk hun eigen kenmerken hebben. Een groot voordeel! Waarbij je zelfs meerdere soorten kunt laten combineren. Zodat het een vloer met karakter zal worden.
Bij het maken van een kleurkeuze is het belangrijk te weten welke uitstraling je wilt. Heb je een relatief licht interieur, kies dan voor een warme kleur waar de meubels prachtig in uit zullen komen. Heb je een donker en warm interieur? Kies dan juist voor een lichter en wat nadrukkelijke kleurtinten. Daarmee geef je een kamer rust en zorg je voor een klassieke uitstraling.

Misschien ook interessant